Rutas en Atv es el Foro REY del ATV UTV en España y Marruecos
www.rutas-en-atv.es       www.rutas-en-atv.com

Denuncian a 15 motoristas por circular por caminos no autorizados

General, todo sobre la afición, noticias, proponer y temas varios.
Responder
Mensaje
Autor
Avatar de Usuario
SUSU
Colaboro en el mantenimiento del foro.
Mensajes: 31213
Registrado: 30 Ene 2010 18:46
Ubicación: Sant Boi de Llobregat, Barcelona.
Contactar:

Denuncian a 15 motoristas por circular por caminos no autorizados

#1 Mensaje por SUSU » 03 Mar 2017 23:00

Els controls s’han intensificat arran de les queixes rebudes per part d’entitats locals, propietaris de finques particulars, associacions excursionistes i ciclistes als municipis d’Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d’Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Vilanant i la Vajol.

Agents Rurals de l’Alt Empordà han intensificat darrerament les actuacions de control motoritzat en els municipis inclosos dins el Consorci Salines-Bassegoda. En aquestes actuacions han pogut interceptar i denunciar fins a 15 motoristes al terme municipal de Darnius que circulaven per camins no autoritzats. Els controls s’han intensificat arran de les queixes rebudes per part d’entitats locals, propietaris de finques particulars, associacions excursionistes i ciclistes als municipis d’Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d’Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Vilanant, la Vajol. Els agents han reforçat en diverses zones de la seva demarcació les actuacions consistents en la localització i el seguiment de vials amb evidències de ser utilitzats per vehicles de motor de manera irregular, principalment corriols o senders de muntanya només aptes per a vianants o bicicletes.
Les queixes es basen en les molèsties i afectacions al medi natural i es dirigeixen a les persones que practiquen les activitats esportives motoritzades quan es realitzen de manera no cívica i al marge de la legalitat. La normativa vigent, Llei 9/1995, de 27 de juliol, de regulació de l’accés motoritzat al medi natural, i el reglament que la desplega prohibeixen, entre altres supòsits, la circulació amb vehicles de motor per senders o corriols, camps a través o fora de pistes forestals i per vies amb prohibició explícita de circular-hi, que es troben degudament senyalitzades.
15 motoristes denunciats per infringir la normativa en tres setmanes
Els Agents van interceptar el 19 de febrer els conductors de tres motocicletes tipus enduro circulant per un corriol de muntanya al paratge Can Palau, dins el terme municipal de Darnius. En el mateix terme municipal, el 23 de febrer, al paratge Font de la Deu, van aturar dos motoristes que circulaven per un corriol. En ambdós casos es va efectuar acta de denúncia d’accés motoritzat al medi natural a cadascun dels motoristes. Aquest mes de març han interceptat un grup de cinc motocicletes tipus enduro circulant camp a través a Sant Esteve del Llop, dins el terme municipal de Darnius, i van cursar cinc actes de denúncia d’accés motoritzat al medi natural.
El dijous 3 de març de 2016 els Agents Rurals, conjuntament amb Mossos d’Esquadra, van efectuar una intercepció d’un grup de cinc motocicletes tipus enduro circulant per un corriol de muntanya al serrat del Sentinella, terme municipal de Darnius. Els Agents Rurals van cursar cinc actes de denúncia d’accés motoritzat al medi natural i els Mossos d’Esquadra, quatre actes de denúncia per no portar visible la placa de matrícula. Tanmateix es va imputar un menor d’edat per circular per la via pública sense disposar de cap tipus d’autorització.

Dispositiu especial també al massís de les Gavarres
Un total de 24 agents rurals es van mobilitzar el diumenge 28 de febrer, que és el dia amb més freqüentació de motoristes, per dur a terme un dispositiu especial de vigilància al massís de les Gavarres, a les comarques del Baix Empordà i Gironès. Els controls es van desenvolupar al llarg d’un total de 9 punts de control distribuïts dins els espais del massís. Les actuacions que van tenir el suport del cos de Mossos d’Esquadra es van dirigir al control dels vehicles de motor que circulen pel medi natural, prioritzant les inspeccions en els camins no transitables i zones fora pista. Amb aquest dispositiu es pretén que l’ús que es faci del medi natural per part dels vehicles de motor s’ajusti a la normativa vigent i sigui compatible amb altres activitats que es realitzen en aquest medi. El dispositiu va finalitzar amb dos vehicles immobilitzats. Es van interposar 4 denúncies per circular per vials prohibits.

http://www.figueres.com/els-agents-rura ... toritzats/

Los controles se han intensificado a raíz de las quejas recibidas por parte de entidades locales, propietarios de fincas particulares, asociaciones excursionistas y ciclistas a los municipios de Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d'Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles , Cesta, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, San Lorenzo de la Muga, Terrades, Vilanant y la Vajol.

Agentes Rurales del Alt Empordà han intensificado últimamente las actuaciones de control motorizado en los municipios incluidos en el Consorcio Salines-Bassegoda. En estas actuaciones han podido interceptar y denunciar hasta 15 motoristas en el término municipal de Darnius que circulaban por caminos no autorizados. Los controles se han intensificado a raíz de las quejas recibidas por parte de entidades locales, propietarios de fincas particulares, asociaciones excursionistas y ciclistas a los municipios de Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d'Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles , Cesta, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, San Lorenzo de la Muga, Terrades, Vilanant, la Vajol. Los agentes han reforzado en varias zonas de su demarcación las actuaciones consistentes en la localización y el seguimiento de viales con evidencias de ser utilizados por vehículos de motor de manera irregular, principalmente senderos o senderos de montaña sólo aptas para peatones o bicicletas.
Las quejas se basan en las molestias y afectaciones al medio natural y se dirigen a las personas que practican actividades deportivas motorizadas cuando se realizan de manera no cívica y al margen de la legalidad. La normativa vigente, Ley 9/1995, de 27 de julio, de regulación del acceso motorizado al medio natural, y el reglamento que la desarrolla prohíben, entre otros supuestos, la circulación con vehículos a motor por senderos o senderos, campos a través o fuera de pistas forestales y por vías con prohibición explícita de circular, que se encuentran debidamente señalizadas.
15 motoristas denunciados por infringir la normativa en tres semanas
Los Agentes interceptaron el 19 de febrero los conductores de tres motocicletas tipo enduro circulando por un sendero de montaña en el paraje Can Palau, dentro del término municipal de Darnius. En el mismo término municipal, el 23 de febrero, en el paraje Fuente de la Diez, detuvieron dos motoristas que circulaban por un sendero. En ambos casos se efectuó acta de denuncia de acceso motorizado al medio natural en cada uno de los motoristas. Este mes de marzo han interceptado un grupo de cinco motocicletas tipo enduro circulando campo a través en San Esteban del Lobo, dentro del término municipal de Darnius, y cursaron cinco actos de denuncia de acceso motorizado al medio natural.
El jueves 3 de marzo de 2016 los Agentes Rurales, conjuntamente con Mossos, efectuaron una interceptación de un grupo de cinco motocicletas tipo enduro circulando por un sendero de montaña en el aserrado del Centinela, término municipal de Darnius. Los agentes rurales cursaron cinco actos de denuncia de acceso motorizado al medio natural y los Mossos, cuatro actas de denuncia por no llevar visible la placa de matrícula. Sin embargo se imputó un menor de edad para circular por la vía pública sin disponer de ningún tipo de autorización.
 
Dispositivo especial también en el macizo de las Gavarres
Un total de 24 agentes rurales se movilizaron el domingo 28 de febrero, que es el día con más frecuentación de motoristas, para llevar a cabo un dispositivo especial de vigilancia en el macizo de las Gavarres, en las comarcas del Baix Empordà y Gironès. Los controles se desarrollaron a lo largo de un total de 9 puntos de control distribuidos dentro de los espacios del macizo. Las actuaciones que tuvieron el apoyo del cuerpo de Mossos se dirigieron al control de los vehículos de motor que circulan por el medio natural, priorizando las inspecciones en los caminos no transitables y zonas fuera pista. Con este dispositivo se pretende que el uso que se haga del medio natural por parte de los vehículos de motor se ajuste a la normativa vigente y sea compatible con otras actividades que se realizan en este medio. El dispositivo finalizó con dos vehículos inmovilizados. Se interpusieron 4 denuncias por circular por viales prohibidos.

http://www.figueres.com/els-agents-rura ... toritzats/
Equipo de Rutas en Atv. Ayuda en el foro: SUSU@rutas-en-atv.es
Imagen

Responder